Interieur kapsalon Braam & Oortmann

"

Braam en Oortmann, de gerenommeerde kapsalon die bekend staat om zijn stijlvolle, kwalitatieve en trendy uitstraling, hebben wij mogen toevoegen aan onze reeks van prachtige geleverde maatwerk interieurprojecten.

Het ontwerp van het interieur van Braam en Oortmann is zorgvuldig gecreëerd met de visie om een omgeving te creëren waar klanten zich direct op hun gemak voelen. Het maatwerkinterieur weerspiegelt de unieke esthetiek van de salon en benadrukt tegelijkertijd de professionele sfeer en ambacht van de oudsher gebruikte molen.

Elk element, van de receptiebalie tot de stylingstations, is met de grootste aandacht voor detail ontworpen en geproduceerd. Het gebruik van hoogwaardige materialen en luxe afwerkingen zorgt voor een verfijnde uitstraling die perfect past bij de reputatie van de kapsalon.

Het maatwerkinterieur heeft niet alleen de esthetische aantrekkingskracht van Braam en Oortmann versterkt, maar het heeft ook bijgedragen aan de efficiëntie van de salon. Elk aspect van het ontwerp is geoptimaliseerd om een soepele werkstroom te garanderen, waardoor kappers Gert Braam en Frans Oortmann hun vak optimaal kunnen benutten.

Met het nieuwe maatwerkinterieur blijft Braam en Oortmann trouw aan hun missie om klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Het ontwerp weerspiegelt de passie van de salon voor kwaliteit en innovatie, terwijl het tegelijkertijd een warme en gastvrije omgeving creëert.

Kapsalon Braam & Oortmann is te vinden aan de Molenstraat 20 te Emmen