Over IDuMM

Over IDuMM

Over IDuMM

‘Design is het toverwoord, mijn aanvulling is IDuMM’

De man achter IDuMM is Marcel Vroling, na jaren voorbereiding en ontwerpen heeft hij IDuMM in 2012 geregistreerd als Dutch Design merk. De gepassioneerde eigenaar wil met IDuMM een aanvulling zijn op de wereld van hedendaagse inrichting.

FC Emmen project door IDuMM Design

Interieurdesigner

Een interieurdesigner richt een ruimte vakkundig in. Hierbij houdt de interieurdesigner rekening met uw wensen en de mogelijkheden die de ruimte biedt.  Uiteraard geldt dit ook bij IDuMM Design. Een persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat het gewenst effect voor elke ruimte bereikt wordt. Of het nu gaat om een interieurdesign voor een woning of projectinrichting. IDuMM Design streeft bij elk ontwerp naar functionaliteit, eenvoud, exclusiviteit en een hoog kwaliteitsniveau.

 

Marcel Vroling úw interieurdesigner

Na jaren voorbereiding en ontwerpen heeft Marcel Vroling IDuMM Design in 2012 geregistreerd als Dutch Design merk. De gepassioneerde eigenaar en interieurdesigner wil een aanvulling zijn op de wereld van hedendaagse inrichting. Marcel heeft de opleiding binnenhuisarchitectuur succesvol afgerond. ‘Design is het toverwoord, mijn aanvulling is IDuMM’.

3D interieurdesign

Alvast rondlopen door de ruimte van uw toekomstige woning, kantoor of winkel? Dat kan dankzij een  2D, 3D visualisatie of animatie. In een vroeg stadium voorkomt u eventuele ontwerpfouten of verkeerde kleurkeuzen. Onze interieurdesigner geeft u een goede indruk van het beoogde eindresultaat.

 

Van design naar uitvoering

Wilt u na het zien van het ontwerp uw wensen laten realiseren? Ook hiervoor kunt u bij IDuMM Design terecht. Samen met u creëren wij in elke ruimte het thuisgevoel. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via 06 – 14 46 44 05 of stuur een mail naar info@idummdesign.nl.

FC Emmen project door IDuMM Design

Pin It on Pinterest

Share This