Over IDuMM

Uw interieur designer voor luxe interieurs

"
Interieurontwerp door IDuMM Design uit Emmen

Interieurdesigner
uit Emmen

Bij IDuMM Design draait alles om het creëren van een ruimte die perfect bij u past. Of het nu gaat om het inrichten van uw huis of bedrijf, we combineren uw wensen met onze expertise in interieurontwerp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij we luisteren naar uw visie en deze vertalen naar een functioneel en esthetisch ontwerp.

Onze focus ligt op functionaliteit, luxe, exclusiviteit en een hoog kwaliteitsniveau in elk detail van het ontwerp. Of u nu houdt van moderne strakke lijnen, klassieke elegantie of eigentijdse verfijning, IDuMM Design zorgt ervoor dat uw ruimte een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid en levensstijl.

Marcel Vroling
úw interieurdesigner

IDuMM Design, opgericht door Marcel Vroling en in 2012 geregistreerd als Nederlands merk voor interieurdesign. Met zijn passie voor Dutch Design en een succesvolle opleiding in binnenhuisarchitectuur, biedt Marcel een unieke benadering voor elk project. Bij IDuMM Design draait alles om het realiseren van hedendaagse interieurs die zowel functioneel als inspirerend zijn.

Kies voor IDuMM Design en laat Marcel Vroling uw visie vertalen naar een uniek ontwerp. Of het nu gaat om een huiselijke omgeving of een zakelijke ruimte, Marcel en zijn team zorgen voor een op maat gemaakt interieur dat uw verwachtingen overtreft.

 

3d ontwerp

3D interieur design

Een 3D interieur ontwerp van IDuMM Design is een krachtig hulpmiddel dat enorm kan helpen bij het visualiseren van uw interieur wensen en het maken van weloverwogen beslissingen. Interieur ontwerpen van IDuMM Design geven een duidelijk beeld van hoe de ruimte eruit zal zien, bespaart tijd en kosten en biedt enorme creatieve mogelijkheden voor het creëren van de perfecte ruimte voor bijvoorbeeld uw toekomstige woning, kantoor of winkel. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee kunt u binnen onze inspiratiefabriek op groot scherm visueel door uw interieur lopen en aanvoelen wat het eindresultaat zou kunnen zijn!

Interieur Design

Van ontwerp
tot realisatie

Bent u na het zien van het ontwerp enthousiast geworden en wilt u uw wensen laten realiseren? Ook hiervoor kunt u bij IDuMM Design terecht. Samen creëren wij in elke ruimte uw thuisgevoel. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.