About idumm

Your designer for luxury interiors

"
Interieurontwerp door IDuMM Design uit Emmen

Interieurdesigner
uit Emmen

Een interieurdesigner richt een ruimte vakkundig in. Hierbij houdt de interieurdesigner rekening met uw wensen en de mogelijkheden die de ruimte biedt. Uiteraard geldt dit ook bij IDuMM Design uit Emmen te Drenthe. Een persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat het gewenst effect voor elke ruimte bereikt wordt. Of het nu gaat om een interieurdesign voor een woning of projectinrichting. IDuMM Design streeft bij elk ontwerp naar functionaliteit, eenvoud, exclusiviteit en een hoog kwaliteitsniveau.

Marcel Vroling
úw interieurdesigner

Na jaren voorbereiding en ontwerpen heeft Marcel Vroling uit Emmen IDuMM Design in 2012 geregistreerd als Dutch Design merk. De gepassioneerde eigenaar en interieurdesigner wil een aanvulling zijn op de wereld van hedendaagse inrichting. Marcel heeft de opleiding binnenhuisarchitectuur succesvol afgerond. ‘Design is het toverwoord, mijn aanvulling is IDuMM’.

3d ontwerp

3D interieurdesign

Een 3D interieur ontwerp van IDuMM Design is een krachtig hulpmiddel dat enorm kan helpen bij het visualiseren van uw interieur wensen en het maken van weloverwogen beslissingen. Interieur ontwerpen van IDuMM Design geven een duidelijk beeld van hoe de ruimte eruit zal zien, bespaart tijd en kosten en biedt enorme creatieve mogelijkheden voor het creëren van de perfecte ruimte voor bijvoorbeeld uw toekomstige woning, kantoor of winkel. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee kunt u binnen onze inspiratiefabriek op groot scherm visueel door uw interieur lopen en aanvoelen wat het eindresultaat zou kunnen zijn!

Interior Design

From design
to delivery

Bent u na het zien van het ontwerp enthousiast geworden en wilt u uw wensen laten realiseren? Ook hiervoor kunt u bij IDuMM Design terecht. Samen creëren wij in elke ruimte uw thuisgevoel. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.