Particulier

Meubelen

"
Meubelen op maat door IDuMM Design uit Emmen

Meubelen
op maat

Een mooi interieur is pas af met de juiste meubelen. Weet u niet welke meubels het beste passen bij uw inrichting? Of heeft u de perfecte meubelen nog niet gevonden? IDuMM Design ontwerpt en maakt de meubelen die u wilt. Wij maken meubelen op maat. Hierbij wordt er rekening gehouden met de functionaliteit en kwaliteit van de meubelen.

Meubelen
voor thuis

Of u nu op zoek bent naar een bankstel, eettafel met stoelen, een dressoir of salontafel? IDuMM Design laat uw droommeubels maken. De functionaliteit, kwaliteit en het design van de meubels zijn perfect in balans. Meubelen zorgen ervoor dat uw huis écht uw thuis wordt, een fijne plek om na een drukke (werk)dag helemaal tot rust te komen.

Meubelen
voor bedrijven

Wij helpen bedrijven met het inrichten van elke ruimte. Hierbij houden wij rekening mee met de uit te voeren werkzaamheden en een praktische indeling. Uiteraard is een sfeervolle ruimte belangrijk voor de gasten die u op uw bedrijf ontvangt, maar ook voor de productiviteit van uw eigen medewerkers. Een showroom, ontvangstruimte of winkel toveren wij om tot een sfeervolle ruimte. Wij nemen de tijd voor u, zodat u uw wensen met ons kunt delen. Eventueel kunnen wij u de mogelijkheden presenteren in een 3D-ontwerp. Zo heeft u een goede indruk wat de meubelen met uw bedrijf doen.

Tevreden over het ontwerp? Dan ondersteunt IDuMM Design u van start tot oplevering, u heeft geen omkijken naar de uitvoering.

Meubelen voor bedrijven
Meubelen op maat by Marcel Vroling
By Marcel Vroling

Exclusieve
meubelen

IDuMM Design heeft een exclusieve collectie handgemaakte meubelen in een gelimiteerde oplage. U wilt een onderscheidend interieur? IDuMM Design belooft het u! Maak gerust een afspraak om meubelinspiratie op te doen. Wij ontvangen u graag binnen onze Inspiratiefabriek!

Proces in beeld

Maakproces meubelen

Samenwerking

Professionele partners

IDuMM Design werkt samen met professionele partners. Hierdoor kunnen wij nagenoeg altijd uw wensen uitvoeren. Wij beloven u meubelen van hoogstaande kwaliteit en waarborgen hierbij de exclusiviteit. Ook voor wandbekleding, vloerbedekking en schilderwerken kunt u bij ons terecht.