Particulier

Woninginrichting

"

Inrichting van
uw woning

Uw huis is de basis van uw leven. U komt hier tot rust. Daarom is het inrichten van uw woning belangrijk. De woninginrichting zorgt ervoor dat u zich thuis voelt. Zoveel mensen, zoveel verschillende smaken. Een uitdaging die IDuMM Design graag samen met u aangaat. Of u nu een landelijk interieur, modern interieur of een klassiek interieur wenst. Overtuig uzelf en laat IDuMM Design een 3D ontwerp maken.

Van ontwerp naar woninginrichting

IDuMM Design richt uw woning in volgens een vooraf gemaakte anamnese en besprekingen met u als opdrachtgever. Ons uitgangspunt is dat de woninginrichting jarenlang meegaat. De inrichting van uw woning kunt u eenvoudig aanpassen met behulp van andere accessoires. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een ander vloerkleed of schilderij. IDuMM Design is altijd op de hoogte van de laatste trends en gebruik van materialen.

Interieurontwerp door IDuMM Design uit Emmen

Kwalitatief
wonen & werken

Woninginrichting
door IDuMM Design

IDuMM Design adviseert u o.a. over kleurgebruik en de indeling van elke ruimte in uw huis. Bij elk ontwerp streven wij naar functionaliteit, eenvoud, exclusiviteit en een hoog kwaliteitsniveau. IDuMM Design is allround in het leveren van (maatwerk)meubelen, accessoires, keukens en aanverwante inrichting. Daarom kunnen wij de gehele woninginrichting van uw huis verzorgen. Waar nodig werken wij nauw samen met professionele partners. Uw wensen zijn nagenoeg uit te voeren, ook op het gebied van wand- en vloerbekleding en schilderwerken.

het DNA van
IDuMM Design

Zonder Marcel Vroling geen IDuMM Design. De gepassioneerde eigenaar is in het bezit van een afgeronde opleiding binnenhuisarchitectuur. Na jaren voorbereiding en ontwerpen heeft Marcel Vroling IDuMM Design in 2012 geregistreerd als Dutch Design merk. ‘Design is het toverwoord, mijn aanvulling is IDuMM’. Marcel staat vaak spreekwoordelijk met de voeten in de klei en is dan ook vaak op de bouwvloer te vinden. Op deze manier blijft hij op de hoogte van vernieuwingen en aangepaste werkwijzen.