Zakelijk

Projectinrichting

"

Inrichting van
uw bedrijf

Hoe maak ik mijn bedrijf of showroom aantrekkelijk voor klanten? De eerste indruk is bepalend en is mede afhankelijk van de inrichting van uw zaak. Het is belangrijk dat potentiële klanten zich op hun gemak voelen en geprikkeld worden om zaken met u te doen. IDuMM Design richt kantoren, winkels, horecagelegenheden en bedrijfspanden in volgens uw DNA.

Projectinrichting
door IDuMM Design

Projectinrichting is elke keer weer een uitdaging. Elk project vinden wij bijzonder. Wat de projecten gemeen hebben? Ze starten allen met het bespreken van wensen. IDuMM Design is uw partner voor professionele projectinrichting. Met onze expertise en creativiteit bieden wij op maat gemaakte oplossingen om uw ruimte functioneel en esthetisch te transformeren. Van kantoren en hotels tot winkels en andere commerciële ruimtes, wij zorgen voor een naadloze uitvoering van uw project. Met oog voor detail en gebruikmakend van hoogwaardige materialen creëren we een inspirerende omgeving die indruk maakt op zowel medewerkers als klanten. Samen realiseren we uw visie en brengen we uw ruimte tot leven met IDuMM Design.

Projectinrichting door IDuMM Interior Design
Meubelen op maat by Marcel Vroling
By Marcel Vroling

Meubels voor
elk project

Bureaus, bureaustoelen, kasten, tafels en zitmeubelen zijn slechts een klein deel van de meubels die wij kunnen leveren. Geen geschikte meubels gevonden? Dan ontwerpt IDuMM Design de meubelen voor u.

Klanten en werknemers voelen zich thuis

Een goede projectinrichter houdt rekening met werknemers én klanten. Stoffering zorgt voor een sfeervolle ruimte. Ook is stoffering belangrijk voor de lichtinval en akoestiek in een ruimte. IDuMM Design adviseert u over het kleurgebruik en de materialen.

Professionele partners voor vloer tot plafond

IDuMM Design werkt samen met professionele partners. Hierdoor kunnen wij nagenoeg altijd uw wensen uitvoeren. Wij garanderen u hoogstaande kwaliteit en beloven u exclusiviteit. Ook voor wandbekleding, vloerbedekking en schilderwerken kunt u bij ons terecht.