Particulier | Elektrische haarden

Kalfire

"
Elektrische haarden bij IDuMM Interior Design

Een elektrische haard met design en kwaliteit

Kalfire is een gerenommeerd Nederlands producent dat bekend staat o.a. om zijn hoogwaardige elektrische haarden. Met een Kalfire haard in huis haal je niet alleen warmte en sfeer in huis, maar ook een stukje design en kwaliteit.

De Kalfire E-0ne zorgt voor een ongeëvenaarde vuurbeleving en geeft elektrische haarden een nieuwe betekenis. Ervaar ook het prachtige vlammenbeeld waar je je ogen niet van af kunt houden. De E-one is een high-tech elektrische haard zonder rookkanaal waardoor het mogelijk is om deze op iedere plek te plaatsen.

Elektrische haard met zeer realistische vlammen

De E-one haarden met zijn verschillende afmetingen en uitvoeringen zijn stuks voor stuk ontworpen en geproduceerd met oog voor detail, kwaliteit en functionaliteit. Zo zijn de haarden voorzien van realistische vlammen, gloei-effecten en geluidseffecten, waardoor het lijkt alsof je naar een echte houtkachel of gashaard kijkt.

Een gebruiksvriendelijk
elektrische haard

Een ander voordeel van de elektrische E-one haarden van Kalfire is dat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. Zo kun je de haarden eenvoudig bedienen met behulp van een afstandsbediening of smartphone app. Daarnaast zijn de haarden voorzien van energiezuinige LED-verlichting, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook nog eens kostenbesparend.

Kalifre haarden met een modern en strak design

Maar het oog wil ook wat, en daarom zijn de haarden van Kalfire ook nog eens ontworpen met een modern en strak design. Hierdoor passen ze perfect in zowel moderne als klassieke interieurs en vormen ze een echte eyecatcher in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de keuken.

Kortom, als je op zoek bent naar een elektrische haard van hoge kwaliteit, dan is een Kalfire E-one haard zeker het overwegen waard. Met de combinatie van realistische vlammen, energiezuinige technologie en een strak design, brengt een Kalfire haard niet alleen sfeer en warmte in huis, maar ook een stukje luxe en comfort.

Elektrische haarden bij IDuMM Interior Design