Private

Interieurontwerp

"

Interieurontwerp
is maatwerk

Een interieurontwerp is een op maat gemaakt interieurplan voor een ruimte. Of het nu gaat om woninginrichting of het inrichten van een kantoor. IDuMM Design vindt een persoonlijke aanpak belangrijk. Voordat er een interieurontwerp gemaakt kan worden bespreken wij samen met u de wensen en de mogelijkheden van de ruimte. IDuMM Design weet vrijwel elke ruimte zo in te richten dat het gewenste effect bereikt wordt. Bij het ontwerp streven wij naar functionaliteit, eenvoud, exclusiviteit en een hoog kwaliteitsniveau.

Interieurontwerp door IDuMM Design uit Emmen

3D interieurontwerp

Een 3D interieur ontwerp is een krachtig hulpmiddel voor het visualiseren van een ontwerpidee voordat er daadwerkelijk wordt gebouwd of verbouwd. Met behulp van meerdere computerprogramma’s kunnen wij u ondersteunen met realistische afbeeldingen van uw gewenst interieur met verbluffende details en precisie.

Een van de grootste voordelen van een 3D interieur ontwerp is dat het u een duidelijk beeld geeft van hoe de ruimte eruit zal zien. Dit is vooral handig voor diegene die moeite hebben om blauwdrukken of schetsen te begrijpen. Met een 3D ontwerp kunt u de ruimte als het ware ‘ervaren’ voordat er begonnen wordt met de bouw, waardoor je je beter kunnen voorstellen hoe het eindresultaat eruit zal zien.

Een ander voordeel van een 3D interieur ontwerp is dat het ons als interieur designer in staat stelt om te experimenteren met verschillende materialen, kleuren en texturen voordat er fysieke stappen worden ondernomen. Dit helpt ons om de perfecte afwerkingen te kiezen en om u als opdrachtgever verschillende opties te laten zien voordat de uiteindelijke beslissingen worden genomen.

Daarnaast kan een 3D ontwerp ook een tijdbesparende factor zijn. Omdat wij de volledige controle hebben over de digitale omgeving, is het mogelijk om verschillende opties en wijzigingen snel door te voeren. Dit kan ervoor zorgen dat de bouwtijd en kosten worden verlaagd en dat er minder fouten worden gemaakt tijdens de bouw of verbouwing.

Kortom, een 3D interieur ontwerp van IDuMM Design is een krachtig hulpmiddel dat enorm kan helpen bij het visualiseren van uw interieur wensen en het maken van weloverwogen beslissingen. Interieur ontwerpen van IDuMM Design geven een duidelijk beeld van hoe de ruimte eruit zal zien, bespaart tijd en kosten en biedt enorme creatieve mogelijkheden voor het creëren van de perfecte ruimte. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee kunt u binnen onze inspiratiefabriek op groot scherm visueel door uw interieur lopen en aanvoelen wat het eindresultaat zou kunnen zijn!

Quality living
and working

Your interior partner

Van interieurontwerp naar realisatie

Enthousiast geworden van de 3D-presentatie? IDuMM Design realiseert graag de uitvoering van het interieurontwerp. Wij creëren samen met u in elke ruimte het echte thuisgevoel.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.