Modulyss vloeren

‘Modulyss en IDuMMdesign zorgen voor een echte woon- en werkbeleving’

Modulyss ontwerpt, vervaardigd unieke tapijttegels voor de internationale contractmarkt en hebben meer dan 25 jaar ervaring in de tapijttegelsector. Niet zomaar tapijttegels maar echte blikvangers voor uw interieur!

 

Tapijttegels – duurzaam en betere akoestiek

Van duurzaamheid tot een betere akoestiek en garentechnologie. Tapijttegels bieden tal van voordelen in vergelijking met andere soorten vloerbekleding. Modulyss sterke focus op innovatie helpt Modulyss tapijttegels te maken die een oplossing bieden voor de specifieke noden die eigen zijn aan jouw project.

Hoogwaardige tappijttegels

Het interne en externe certificeringsprogramma is de belofte van Modulyss dat je vloerbekleding veilig en duurzaam is. Modulyss garandeert klanten niets minder dan tapijttegels van topkwaliteit en maken deze belofte hard met garantie van 15 jaar op de markt.

 

Vele creatieve mogelijkheden

Bij het ontwerpen richt Modulyss zich op verhalen, het relaas achter de producten, de ontwikkeling van ideeën en concepten die ontwerpers en architecten helpen om esthetische voorstellen te formuleren voor elk project, zonder uitzondering. Modulyss tapijttegelcollecties zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, structuren en patronen. Je kunt ze vrijelijk mixen en matchen: de creatieve mogelijkheden kennen geen grenzen.

FC Emmen project door IDuMM Design

IDuMM Design en Modulyss vloerbekleding

Modulyss streeft altijd naar een combinatie van creativiteit, functionaliteit en duurzaamheid. Het resultaat? Modulaire vloerbekleding die perfect aansluit bij het kenmerkende karakter van een ruimte. Ontdek de tapijttegelcollecties voor rustigere ruimtes, schonere lucht of minder energieverbruik! Kom dus gerust bij ons langs om onder het genot van een kop koffie de collectie en mogelijkheden te bekijken!

 

DNA IDuMM Design

Zonder Marcel Vroling geen IDuMM Design. De gepassioneerde eigenaar is in het bezit van een afgeronde opleiding binnenhuisarchitectuur. Na jaren voorbereiding en ontwerpen heeft Marcel Vroling IDuMM Design in 2012 geregistreerd als Dutch Design merk. ‘Design is het toverwoord, mijn aanvulling is IDuMM’. Marcel staat vaak spreekwoordelijk met de voeten in de klei en is dan ook vaak op de bouwvloer te vinden. Op deze manier blijft hij op de hoogte van vernieuwingen en aangepaste werkwijzen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Modulyss vloeren video

Pin It on Pinterest

Share This