Forbo vloeren

‘IDuMM Design en Forbo vloeren laten u kwalitatief wonen én werken’

Bij het inrichten van een ruimte hoort natuurlijk ook een mooie vloer. Een ruimte is pas echt af met een Forbo vloer. Alle Forbo vloeren zijn van hoge kwaliteit en prachtig om te zien. Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. Forbo heeft wat u zoekt.

 

Forbo vloeren – stijlvol en tijdloos

Stijlvolle en tijdloze vloeren van hoge kwaliteit en dat al sinds 1928. Wereldwijd genieten miljoenen mensen van Forbo vloeren. De vloeren van Forbo worden veelal in Nederland geproduceerd.  Is uw huis of kantoor toe aan een nieuwe vloer en interieur? Laat dan IDuMM Design een ontwerp voor u maken. 

Advies & ontwerp

Een nieuw interieur afgestemd op uw wensen. Dat verzorgt IDuMM Design graag voor u. Het begint met het maken van een 2D of 3D ontwerp. U krijgt dankzij de visualisatie een goede indruk van het mogelijke eindresultaat. U ziet wat onder andere de raambekleding, Forbo vloer, kleuren en meubels doen met de ruimte.

 

Realisatie

Bent u enthousiast geworden van het ontwerp? Dan gaan wij aan de slag met de interieurinrichting. IDuMM Design is allround in het leveren van (maatwerk)meubelen, accessoires, keukens  en aanverwante inrichting. Daarom kunnen wij de gehele inrichting verzorgen. Waar nodig werken wij nauw samen met professionele partners. Uw wensen zijn nagenoeg uit te voeren, ook op het gebied van wandbekleding en schilderwerken.

FC Emmen project door IDuMM Design

IDuMM Design en Forbo vloeren

Forbo vloeren worden alleen verkocht door specialisten, door mensen die staan voor kwaliteit en vakmanschap. Daarom is IDuMM Design trots dat zij de Forbo vloeren kan laten zien in de interieurfabriek van Emmen. Kom gerust eens langs om de Forbo vloeren bij ons te bekijken, de koffie staat klaar!

 

DNA IDuMM Design

Zonder Marcel Vroling geen IDuMM Design. De gepassioneerde eigenaar is in het bezit van een afgeronde opleiding binnenhuisarchitectuur. Na jaren voorbereiding en ontwerpen heeft Marcel Vroling IDuMM Design in 2012 geregistreerd als Dutch Design merk. ‘Design is het toverwoord, mijn aanvulling is IDuMM’. Marcel staat vaak spreekwoordelijk met de voeten in de klei en is dan ook vaak op de bouwvloer te vinden. Op deze manier blijft hij op de hoogte van vernieuwingen en aangepaste werkwijzen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Pin It on Pinterest

Share This