Projectinrichting

Projectinrichting

Projectinrichting

‘IDuMM Design laat u kwalitatief wonen én werken’

Hoe maak ik mijn bedrijf of showroom aantrekkelijk voor klanten? De eerste indruk is bepalend en is mede afhankelijk van de inrichting van uw zaak. Het is belangrijk dat potentiële klanten zich op hun gemak voelen en geprikkeld worden om zaken met u te doen. IDuMM Design richt kantoren, winkels, horecagelegenheden en bedrijfspanden in volgens uw DNA.

 

Projectinrichting door IDuMM Design

Projectinrichting is elke keer weer een uitdaging. Elk project vinden wij bijzonder. Wat de projecten gemeen hebben? Ze starten allen met het bespreken van wensen. Het is mogelijk om uw wensen uit te werken in een 3D-presentatie. U krijgt zo een uitstekend beeld van de mogelijkheden die de ruimtes bieden. Overtuigt door het ontwerp? Dan gaan wij graag voor u aan het werk.

Meubels

Bureaus, bureaustoelen, kasten, tafels en zitmeubelen zijn slechts een klein deel van de meubels die wij kunnen leveren. Geen geschikte meubels gevonden? Dan ontwerpt IDuMM Design de meubelen voor u.

 

Klanten en werknemers voelen zich thuis

Een goede projectinrichter houdt rekening met werknemers én klanten. Stoffering zorgt voor een sfeervolle ruimte. Ook is stoffering belangrijk voor de lichtinval en akoestiek in een ruimte. IDuMM Design adviseert u over het kleurgebruik en de materialen.

FC Emmen project door IDuMM Design

Co-professionals, van vloer tot plafond

IDuMM Design werkt samen met professionele partners. Hierdoor kunnen wij nagenoeg altijd uw wensen uitvoeren. Wij garanderen u hoogstaande kwaliteit en beloven u exclusiviteit. Ook voor wandbekleding, vloerbedekking en schilderwerken kunt u bij ons terecht.

Pin It on Pinterest

Share This