Interieurontwerp

Interieurontwerp

Interieurontwerp

‘IDuMM Design laat u kwalitatief wonen én werken’

Interieurontwerp is maatwerk

Een interieurontwerp is een op maat gemaakt interieurplan voor een ruimte. Of het nu gaat om woninginrichting of het inrichten van een kantoor. IDuMM Design vindt een persoonlijke aanpak belangrijk. Voordat er een interieurontwerp gemaakt kan worden bespreken wij samen met u de wensen en de mogelijkheden van de ruimte. IDuMM Design weet vrijwel elke ruimte zo in te richten dat het gewenste effect bereikt wordt. Bij het ontwerp streven wij naar functionaliteit, eenvoud, exclusiviteit en een hoog kwaliteitsniveau.

3D interieurontwerp

Om een goede indruk te krijgen van het eindresultaat maakt IDuMM Design een fotorealistische 3D-presentatie. Op deze manier kunt u het eindresultaat vanuit meerdere perspectieven bekijken. Hiermee kunt u bijvoorbeeld ontwerpfouten, verkeerde kleurkeuzen al in een vroeg stadium ontdekken en direct aanpassen.

De 3D visualisaties en animaties zijn van de hoogste kwaliteit. U heeft hierdoor een realistisch en duidelijk beeld van de beoogde plannen. IDuMM Design kan van de 3D visualisatie en ontwerpen ook een 3D animatiefilm maken. U loopt door de ruimte van uw toekomstige woning, kantoor of winkel.

FC Emmen project door IDuMM Design

Van interieurontwerp naar realisatie

Enthousiast geworden van de 3D-presentatie? IDuMM Design realiseert graag de uitvoering van het interieurontwerp. Wij creëren samen met u in elke ruimte het thuisgevoel.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met IDuMM Design opnemen via 06 – 14 46 44 05.

Pin It on Pinterest

Share This