Woninginrichting

Uw huis is de basis van uw leven en van uw gezin. Het is daarom belangrijk dat uw huis ook echt als thuis aanvoelt. Met de inrichting kunt u veel invloed uitoefenen op de sfeer en het gevoel van het huis en elke kamer. IDuMM helpt u graag bij het creëren van een echt thuisgevoel aan de hand van een interieuradvies en kleuradvies geheel afgestemd op uw smaak en wensen. Wij kunnen ons voorstel presenteren in 3D op foto en film zodat u nog beter een voorstelling kunt maken van de mogelijkheden.

Het uitgangspunt van IDuMM is een goede basisinrichting die jaren mee gaat. Met behulp van woonaccessoires, vloerkleden en schilderijen kunt u de inrichting zo vaak als u wilt aanpassen naar verschillende stijlen en modebeelden. Omdat wij nieuwe trends en materiaalontwikkelingen altijd goed in de gaten houden kunnen wij u de meest actuele producten aanbieden!

IDuMM is allround in het leveren van (maatwerk)meubelen, accessoires, keukens en aanverwante inrichting en kan daarom voor de gehele inrichting van uw huis zorgen. IDuMM werkt nauw samen met diverse partners waardoor uw wensen nagenoeg altijd uit te voeren zijn, ook op het gebied van wandbekleding, vloerbedekking en schilderwerken.

Meer over Woninginrichting: