Projectinrichting

De inrichting van een ruimte heeft veel invloed op de gebruikers. IDuMM helpt u bij de inrichting van elke ruimte en weet precies hoe u de sfeer op de juiste manier kunt beinvloeden. In een kantoor of andere werkruimte is het belangrijk dat uw medewerkers optimaal kunnen functioneren, een logische indeling en een comfortabele en sfeervolle inrichting helpt daarbij. In een showroom, ontvangstruimte of winkel wilt u uw klanten prikkelen en activeren. IDuMM heeft genoeg ideeën om dat effect te bereiken.

Wij nemen graag de tijd om met u het project door te nemen. Met een 3D presentatie op foto en film kunnen wij u in de beginfase al een goede indruk geven van het mogelijke eindresultaat.

Als u tevreden bent over het gemaakte ontwerp dan kan IDuMM het gehele proces begeleiden tot de complete oplevering. U kunt zich dan bezig houden met uw eigen werkzaamheden en u heeft nagenoeg geen omkijken meer naar de uitvoering. IDuMM werkt samen met diverse partners waardoor vrijwel alle wensen gerealiseerd kunnen worden, ook op het gebied van wandbekleding, vloerbedekking en schilderwerken.