Keller Keukens

Keller Keukens

Keller Keukens

Keller Keukens

‘Een mooie keuken gemaakt door Keller’

Keller Keukens

Mooie keukens bereikbaar door Keller

IDuMM Design is uw Keller keukenspecialist voor Emmen en omgeving. Het assortiment aan keukens van Keller Keukens is zo samengesteld dat het voor iedereen mogelijk is om een persoonlijke droomkeuken te realiseren die binnen uw budget past. Dit zonder concessies te doen aan uitstraling en sfeer. Keller Keukens onderscheidt 4 basisstijlen: Moderne keukens, Klassieke keukens, Landelijke keukens en Industriële keukens. Voor iedere woonstijl hebben wij een keuken die past.

 

De keukenkenmerken van een Keller Keuken

Keller Keukens geleverd door IDuMM Design zijn van buiten mooi, maar ook van binnen. Door de unieke kenmerken als de raster 130 maatvoering en greeplijsten in kleur herkent u direct een keuken van Keller. Tevens worden Keller Keukens standaard voorzien van veel luxe. Scharnieren met demping, korven met glazen zijwanden zijn hier voorbeelden van.

Mordern warm eiken - Keller Keuken

Veel keuze aan keukenmaterialen

Ook is er veel keuze aan keukenmaterialen en keukenwerkbladen bij een Keller Keuken. Zo kunt u uw keuken niet alleen aanpassen naar uw woonstijl, maar ook aan uw leefsituatie en budget. Heeft u een keukenstijl in gedachten? Dan zijn er altijd meerdere materialen en dessins die passen.

Ook de keuzemogelijkheden voor keukenkranen, spoelbakken en keukenaccessoires zijn tegenwoordig enorm.  De spoelbak in koper, goud of donker metaal? Geen probleem bij Keller.

IDuMM Design helpt u graag met het samenstellen van uw persoonlijke keuken.

Pin It on Pinterest

Share This