Allround Werkvoorbereider / Projectleider 30-40u p/wk

IDuMMdesign heeft in verband met de groei van aanvragen, interieuropdrachten, bedrijfsontwikkelingen en ambities een Allround Werkvoorbereider / Projectleider nodig die ons ontwerpteam kan ondersteunen.

Wat ga je doen?

Ter ondersteuning van het ontwerpteam communiceer je met de opdrachtgevers en leveranciers over uitvoering en detail. Hierbij houd je rekening met de projectplanning, de kwaliteitseisen en het budget. Jij bent diegene die ideeën kan omzetten naar een werktekening. Jij bent diegene die met je reeds opgedane werkervaring zelfstandig interieurprojecten kan begeleiden, plannen en uitvoeren. Jij bent diegene die meubelontwerpen kan omzetten in een werktekening.  Maar het belangrijkste is dat jij diegene bent die net zo enthousiast, passievol en betrokken is als ons team en aansluit bij ons bedrijfsfilosofie.

Met behulp van o.a. AutoCad, Vectorworks, Sketchup en Gripp bereid je het werk optimaal voor; technische tekeningen, zaagstaten, freesprogramma’s, inkoop, offerte- en factuurtrajecten.

Verantwoordelijkheidsgebieden:

  • Kwaliteit
  • Werkvoorbereiding
  • Budget
  • Planning
  • Offertes
  • Facturatie

Wie zoeken wij?

Omdat de werkvoorbereider degene is die midden in de uitvoering van het project staat zijn wij op zoek naar jou omdat je goed kan samenwerken en daarvoor afspraken nakomt, betrokkenen tijdig informeert over de activiteiten en de schouders eronder zet om het gezamenlijke doel te bereiken. Ook sta je ervoor open om mee te werken aan de montagewerkzaamheden zodat je onze kwaliteitsnorm nauwlettend kan volgen.

Je beschikt over een MBO of HBO opleiding en de nodige ervaring in een soortgelijke (technische) functie.

Je bent ter zake kundig en kan projecten zelfstandig afronden. Daarnaast ben je enthousiast en beschik je over doorzettingsvermogen om de projecten succesvol binnen budget af te laten lopen in een win win situatie voor de klant en het bedrijf.

Op basis van ervaring en technische kennis ben je in staat de diverse processen te analyseren en te optimaliseren. Wij zijn dan ook groot voorstander van jouw kritische blik en eigen initiatief.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern en groeiend bedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken.

Onze belangrijkste ambities zijn:

  • Procesoptimalisatie
  • Arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf
  • Kwalitatieve doorgroei binnen interieurland en de wereld van projectinrichting.
  • Uitbreiding en ontwikkeling van onze eigen meubel collectie.

We werken binnen een fijne sfeervolle werkomgeving in een prachtig rustgevend en creatief gebied. Uiteraard een zit-sta werkplek, de juiste hardware, heerlijke bonenkoffie, prettig werkmuziek en lekker gezond eten tijdens de lunch.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris.

Wie zijn wij?

IDuMMdesign is een bedrijf met een klein enthousiast team maar volbrengt prachtige interieurprojecten voor o.a. Gemeenten, Zorginstellingen, bedrijven en particulieren. Ons werkgebied bestaat uit het inrichten van zorgcentra, sport accommodaties, hotelinrichting tot aan luxe villa’s door geheel Nederland. We werken volgens een vaste werkwijze met meerdere ZZP collega’s in een fijne werkomgeving en bouwen graag aan een betrouwbare langdurige relatie met medewerkers en klanten.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur je motivatiebrief met CV voor 24 februari 2020 naar info@idummdesign.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Pin It on Pinterest

Share This